jan 1, 2021 | Hírek

jan 1, 2021 | Hírek

Boldog új évet!

Kedves Barátaim!

Újra eltelt egy esztendő, ilyenkor a számadás ideje szokott elkövetkezni. Ez most sajnos nagyon rövid lesz. Bár gyarapodtunk ebben az évben is, a vírushelyzet miatt nem úgy alakult a gyűjtés ahogy azt szerettük volna. Bár a honlap látogatottsága jelentősen nőtt, sőt örömmel jelenthetem, hogy még a távoktatáshoz készülő kisfilmhez is tudtunk segítséget adni, ez nem a nagy gyűjtések éve volt.Jellemzően egy egy kép látogatóinktól, de a nagy gyűjtőink az idén elmaradtak, kivéve szegedi barátainkat Ernát és Emesét, akik még ebben a helyzetben is bevállaltak egy-két fotós túrát. Én magam sem tudtam úgy járni az országban, ahogy szerettem volna. Ettől függetlenül nem adom fel, folytatom, akármi is jön, hiszen a visszajelzések egyértelműek, csináljam tovább. Köszönet tehát ismét csak mindenkinek, aki bármilyen formában segítséget nyújtott, vagy fog a jövőben is. Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Még van néhány kép a tarsolyomban, ezeket lassan feltöltögetem, aztán gyanítom, hosszabb szünet lesz ismét. Aztán majd újra jelentkezem.

Addig is ma feltöltésre került Magyarország megyéi, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Gadna I. világháborús emléktáblája, valamint Zala megye Hottó világháborús emlékműve, és egy archív fotó is mellé.

 

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.