okt 23, 2018 | Hírek

okt 23, 2018 | Hírek

Üdvözlet minden látogatónak!

Kedves Barátaink!

Egy sok szempontból megújult Magyar Hősök honlap szerkesztőinek nevében köszöntelek benneteket!

A régi oldalunk bár nagyon a szívünkhöz nőtt,működési szempontból teljesen elavult, ezért meg kellett újítanunk, ami némi változást hozott a külső megjelenésben, a képek megjelenítésében, a kapcsolattartásban, de  az oldal tartalmát illetően nem lesz változás.

Sajnos az egész anyagot újra kell tölteni, ezért sokáig erősen hiányos lesz az oldal,de igyekszünk lehetőségeinkhez képest minél gyorsabban feltölteni a képeket.

Ettől függetlenül akinek van kedve keresni, azoktól továbbra is várjuk az új anyagokat, mert a feldolgozás is működik folyamatosan.

A véleményközlés könnyebb lesz, itt a Hírek oldalon bárki elmondhatja véleményét, közlendőjét, ha valamelyik bejegyzés után “hozzászólás” formában (kicsit lentebb kell görgetni az oldalon, minden bejegyzésnél látható!) ír szöveget.

Bárkinek bármilyen kérdése van, válaszolunk, várjuk a véleményeket, hozzászólásokat, kritikákat, esetleges biztatásokat, Élünk és működünk tovább!

Emlékezünk (H)őseinkre, és Adjon az isten – Szebb jövőt!

 

 

 

2 hozzászólás

 1. Kedves Szerkesztők!

  Megkérdeztem egyik a MACSE honlap emlékművek adattárába besegítőt, hogy segítené-e a munkátokat emlékművek fotókkal.
  Azt válaszolta, hogy szívesen adja a fotóit, de mivel már alig lát rajtam keresztül kapjátok majd meg. Ő főleg Somogyban és Baranyában fotózott. A beleegyező emailjét majd küldöm, ha aktuális lesz részetekről a feltöltés, szóljatok, s küldöm.
  Üdv: Marcsi

 2. Marcsi!
  Köszönjük a felajánlást, örömmel fogadjuk. Mivel Baranya már feltöltött, az újonnan érkező képeket feldolgozás után rögtön feltöltöm, a somogyiakat pedig betárolom a többi mellé, és mikor odaérek azokkal együtt kerül feltöltésre. Tehát ahogy időd engedi, jöhet az anyag!
  Üdv: Bóta Sándor

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.